Evenementen

Markten


SamEvents4U heeft als hoofdactiviteit het organiseren van markten.

Deze vinden voornamelijk plaats in de stad Groningen. Naast het organiseren van markten en het festival ” Voor niets gaat de zon op” in de stad worden deze en andere activiteiten ook buiten de stad georganiseerd op aanvraag, in samenwerking met, of op eigen initiatief. Hieronder valt bijvoorbeeld een Vrijwilligersmanifestatie, een Kunstmarkt of het festival ''Voor niets gaat de zon op”.


Kunst en Designmarkt


Op deze markt kunt u terecht voor een uitgebreid aanbod aan kunst en design. Er staan kunstenaars met schilderijen, tekeningen, sieraden, textiel en keramiek. Hiervoor worden designers, kunstenaars en amateurkunstenaars uitgenodigd om deel te nemen aan de markt om eigen werk te verkopen. De markt wordt soms gecombineerd met andere evenementen zoals in dit geval de designmarkt of recyclemarkt. Er wordt gebruik gemaakt van marktkramen van 4x1meter met dak.


Retro & Vintagemarkt


Voor de een een markt met herinneringen voor de ander een hele nieuwe ervaring. Voor deze markt worden mensen, winkels en bedrijfjes uitgenodigd die kleding, meubels, verlichting, speelgoed en ander artikelen uit deze jaren verkopen. Het is mogelijk om op deze markt te staan met een standplaats of een marktkraam.


Festival '' Voor niets gaat de zon op”.


Dit festival is bedoeld voor mensen die met weinig financiële middelen moeten zien rond te komen. Leven met weinig geld is een uitdaging; een uitdaging die steeds meer mensen moeten aangaan. Daarin staan we niet alleen. Er is een rijkdom aan kennis en ervaring aanwezig die we graag willen delen. Op deze markt staan dan ook veel instellingen die ervaring hebben op deze gebieden. Naast Humanitas en De Oude Bieb is bijvoorbeeld ook WIJ Groningen vertegenwoordigt.


Deelnemen aan markten

Heeft u interesse om op een van de markten te staan? Vul dan uw gegevens op het contactformulier in en op welke markt u graag uw kunst, design of andere spullen wil verkopen.