Training en werken

Werken bij


Het bedrijf bestaat uit een enthousiast, betrokken en veelzijdig team dat bestaat uit o.a. participatiemedewerkers en vrijwilligers. Je kunt hier je eigen talenten ontdekken en veel leren. Er wordt samengewerkt met de sociale dienst Groningen en verschillende opleidingen in en om de stad. Meer informatie vind je hieronder.


Participatiebaan


Klanten van de dienst SOZAWE zijn van harte welkom om bij ons te re-integreren. Dit gebeurt meestal door middel van een participatiebaan waarbij de persoon minimaal 16 uur per week meedraait in ons bedrijf voor een periode van 1 tot 2 jaar. De werkzaamheden bestaan bijvoorbeeld uit administratieve klussen, PR werkzaamheden, het organiseren van een markt, het bezoeken van markten, het inrichten van een ruimte of het ondersteunen bij een markt of beurs. Het traject is een mooie manier om werkervaring op te doen en biedt de klant een opstap naar een betaalde baan.


Vrijwilligerswerk


Je kunt aan de slag bij SamEvents4U op verschillende gebieden. Werkzaamheden kunnen zijn: flyers ontwerpen voor de verschillende markten en andere evenementen, websites bijhouden van SamEvents4U en Voor niets gaat de zon op, social media bijhouden voor SamEvents4 en Voor niets gaat de zon op. Ondersteunen bij het organiseren van een markt, administratief werk zoals vergunningen aanvragen, subsidies zoeken, klantbestanden bijhouden etc.